În acest tutorial vei afla cum să accesezi online contul tău de Office365.

În atenția cadrelor didactice:

Cadrele didactice care au cont dar nu se mai pot autentifica, să solicite datele la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cadrele didactice care doresc să utilizeze Office 365 și nu au cont trebuie să solicite datele pentru autentificare la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu urmatoarele date:
  • numele complet, 
  • facultate
  • specializarea,
  • anii la care predau

Studenții care au refacere de disciplină sau Erasmus trebuie adăugați  la disciplina de cadrul didactic titular de disciplină.

Dacă există studenți care trebuie introduși sau adăugați la o anumită specializare pentru că fac parte din specializarea/anul respectiv vă rog să trimiteți mail către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


În atenția studențiilor:

1. Linkul de acces este uoradea.sharepoint.com, unde se introduce nume de utilizator, care este de forma Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.2. Se introduce parola primită în câmpul corespunzător3. La prima intrare ți se va solicita modificarea parolei4. Aplicația poate fi setata astfel încât să rămâi tot timpul autentificat5. După o autentificare reușită ai acces la urmatoarele:Toate cele bune,
Echipa SMIIT