Noutăți

Știri, anunțuri, evenimente pentru a fi la curent cu ce facem

Pentru cei dintre dvs. care folosesc panourile de web hosting, vă informăm că am renunțat complet pe server-ele web la PHP 7.0 și vă oferim de acum 7.2.

Miercuri, 7 august 2019, începând cu orele 13:00, vom opri toate echipamentele din Sala Servere - Rectorat pentru lucrări la rețeaua de alimentare.

O avarie în alimentarea cu electricitate a dus la oprirea dezastruoasă a datacenter-ului din Biblioteca UO.

Stimati colegi, după cum mulți au remarcat în urma ultimului upgrade de securitate posibilitatea de upload a fișierelor prin drag&drop a fost limitată.

Am reușit împreună cu reprezentanții structurilor menționate (cărora le mulțumim mult pentru efortul depus) să punem online următoarele site-uri:

Vă dorim un 2019 plin de reușite și tot ce vă mai doriți! Le dorim și cracker-ilor de profesie multe succese cu noul blacklist al Universității din Oradea.

Stimați colegi, dupa câteva teste am actualizat managerul web de documente al universității la o nouă versiune majoră, și astăzi cca 20 de minute a fost offline.

În sfârșit puteți discuta și la telefon cu colegii din Bibliotecă, pentru că până acum se puteau suna doar între ei. VoIP, nu oricum.

Vin admiterile! Și ne-am gandit ca pentru 2018 sa pornim un nou website dedicat, modern, rapid și mai aspectuos decât uoradea.ro: https://admitere.uoradea.ro

Website-ul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informaţiei a fost refăcut și mutat pe subdomeniul https://ieti.uoradea.ro

Vă invităm alături de colegii noștri de la Mecatronică și Robotică să participați la Ediția 8 a concursului Robotics Championship!

Începând de ieri după-masa, internetul de la RoEduNet funcționează lamentabil, iar situația probabil că va persista și în 30 Martie.

Dragi colegi, în acest week-end (3-4 martie) este posibil ca serviciile web să fie furnizate cu întreruperi temporare.

SMIIT încearcă să rezolve în cel mai scurt timp problemele de conectivitate din Campus 2, este prioritatea noastră numărul 1.

Dragi colegi, cloud-ul universității a fost migrat astăzi 07-feb-2018 ora 19.00 pe un nou subdomeniu, cloud.uoradea.ro.