Noutăți

Știri, anunțuri, evenimente pentru a fi la curent cu ce facem

Stimați colegi, dupa câteva teste am actualizat managerul web de documente al universității la o nouă versiune majoră, și astăzi cca 20 de minute a fost offline.

În sfârșit puteți discuta și la telefon cu colegii din Bibliotecă, pentru că până acum se puteau suna doar între ei. VoIP, nu oricum.

Vin admiterile! Și ne-am gandit ca pentru 2018 sa pornim un nou website dedicat, modern, rapid și mai aspectuos decât uoradea.ro: https://admitere.uoradea.ro

Website-ul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informaţiei a fost refăcut și mutat pe subdomeniul https://ieti.uoradea.ro

Vă invităm alături de colegii noștri de la Mecatronică și Robotică să participați la Ediția 8 a concursului Robotics Championship!

Începând de ieri după-masa, internetul de la RoEduNet funcționează lamentabil, iar situația probabil că va persista și în 30 Martie.

Dragi colegi, în acest week-end (3-4 martie) este posibil ca serviciile web să fie furnizate cu întreruperi temporare.

SMIIT încearcă să rezolve în cel mai scurt timp problemele de conectivitate din Campus 2, este prioritatea noastră numărul 1.

Dragi colegi, cloud-ul universității a fost migrat astăzi 07-feb-2018 ora 19.00 pe un nou subdomeniu, cloud.uoradea.ro.

Serviciul nostru întotdeauna regretă când altcineva are o problema, cu atât mai mult în furnizarea energiei electrice...

"Hai sa ne facem și un site!" - așa a început discuția care s-a soldat cu pixelii de față, pentru că SMIIT are nevoie de prezență pe web.

Pentru că am primit un server nou cu SSD-uri, ne-am bucurat atât de mult încât nu am avut somn până nu l-am văzut funcțional.

Întâmplător sau nu, prima facultate care și-a refăcut website-ul cu noi este Facultatea de Teologie "Ep. Dr. Vasile Coman".