Vin admiterile! Și ne-am gandit ca pentru 2018 sa pornim un nou website dedicat, modern, rapid și mai aspectuos decât uoradea.ro: https://admitere.uoradea.ro

Ne-am pregătit cca. două zile înainte, am pus cap la cap ce mai aveam, și într-o singură zi de lucru non-stop a fost online deși cu puține materiale, facultățile fiind încă în consultări la momentul respectiv. De fapt l-am cam gândit noi, cum ne-ar fi plăcut nouă să fim atrași la o universitate. Este încă la început și urmează să îl șlefuim și să postăm informații complete pe măsură ce le primim de la facultăți și de la școala doctorală.

Cam atât despre cât de repede se mișcă SMIIT în UO - cine se gandește la cât dura sau încă durează să faci la noi ceva (sau măcar a mai avut de a face cu web-ul) credem că va fi plăcut impresionat. Profităm de ocazie și vă reamintim încă o dată de statuile noastre, lângă monumentul central închinat lui Menumorut vă rugăm :)

Deci dacă dorești să fii studentul sau masterandul nostru, sau chiar sa ajungi doctor în domeniul preferat, de acum te poți informa prin intermediul noului site de admitere la Universitatea din Oradea https://admitere.uoradea.ro!