Începând cu data de 01.06.2022 Universitatea din Oradea beneficiază de o licența cu acces integral la toate modulele Matlab, pentru toți membrii comunității academice (cadre didactice, studenți etc), care au o adresa instituțională de pe domeniul uoradea.ro (care se termină cu uoradea.ro).

Software-ul poate fi accesat on-line (în orice browser, fiecare membru având la dispoziție 5 GB în cloud-ul Matlab), de pe dispozitive mobile sau poate fi descărcat și instalat local pe PC-ul/laptop-ul personal, respectiv într-un laborator.

Accesul si instalarea se face prin intermediul paginii web a Matlab-ului, accesibila la adresa:

https://la.mathworks.com/academia/tah-portal/universitatea-din-oradea-31624992.html

Licența achiziționată pune la dispoziție și training-uri pentru cei interesați, precum si facilități utile în activitatea didactică: posibilitatea de integrare cu Moodle, posibilitatea de parcurgere de către studenți a unui modul de inițiere online, de testare a gradului de pregătire de baza (la începutul unei discipline noi, de ex.) ale cărui rezultate sunt accesibile cadrului didactic etc.

Detalii legate de instalare (local sau in laborator), si alte facilități se găsesc pe o pagina dedicata a Universității din Oradea, la adresa: http://matlab.uoradea.ro/

 

 Serviciul Management Integrat IT


În lucru.